Kinderbrillen

Je kind zou natuurlijk liever geen bril dragen. Maar als dit toch nodig is, is het belangrijk een kinderbril te kiezen waarmee je kind helemaal zichzelf kan zijn. Met een kindvriendelijke aanpak stellen we het kind op zijn gemak en maken we het kiezen van een kinderbril leuk.

Je kind kiest een bril die hij/zij leuk vindt, maar als ouder moet je ook rekening houden met comfort en veiligheid. Tijdens de eerste levensjaren ontwikkelen bij kinderen een heleboel visuele functies tot de leeftijd van 7 jaar. Met een goed zicht kan je kind ten volle ontwikkelen en leren, thuis en op school. Een reden te meer om elk gebrek tijdig op te sporen en te corrigeren.

Wees gerust, ik begeleid je graag bij het kiezen van de perfecte kinderbril die aan alle noden voldoet. We zoeken steeds naar een goede pasvorm, esthetische glazen en een glimlach op het gezicht van het kind.

Kinderen jonger dan 18 jaar hebben onder bepaalde voorwaarden ook recht op terugbetaling voor zowel het montuur als de glazen. Hiervoor heb je een voorschrift van een oogarts nodig.

Onze merken

“De zoon van zijn vader”
In de geest van Façonnable for Men maar opnieuw bewerkt voor jongens. Met het doel om kwaliteit, comfort en soberheid te combineren. Rustige modellen in de favoriete kleuren van jongens.
“Net zoals mama”
Het kinderlijke en vrolijke concept van Paul&Joe met hoogwaardige en handige producten voor meisjes. Geen bloemetjes en bijtjes, maar mooie, zachte kleuren in moderne vormen.
“Écoresponsabilité”
Met een ecologisch verantwoorde aanpak produceren ze, mét succes, prachtige brillen uit gerecycleerd acetaat met goede pasvormen en reserveonderdelen ter beschikking.

Occlusiepleisters van Ortopad

Leuke designs en toffe kleuren maken het afplakken van het beste oog toch nog leuk.
Mits voorschrift van een oogarts kan je hiervoor tot 4 maal een terugbetaling genieten. 

Informatie

Kerkstraat 5
9770 Kruishoutem
T: +32 497 74 49 90
Contacteer ons | Onze openingsuren

BTW: BE 0607.898.802

Volg ons

Disclaimer | Privacy Policy | Cookie Policy
©2024 - Optiek Elien