Sportbrillen

Bij Optiek Elien vind je sportbrillen voor zowel indoor- als outdoorsporten in de regio rond Kruishoutem, Nazareth en Waregem. Indien gewenst kan je sportbril zelfs op sterkte gemaakt worden, zodat je ook tijdens het sporten alles nog goed kan zien. Welke sterkte je precies nodig hebt, kan je ook door ons laten nameten.

Heb je interesse in onze sportbrillen?

Kies de juiste bril

Bij ons krijg je het beste advies over een sportbril op sterkte. Wij voorzien jou van professioneel advies en een ongezouten mening om de sportbril of gewone bril te vinden die perfect bij jou past.

Maak een afspraak en je ondervindt geen problemen wanneer je langskomt. Je kan ons bereiken op het e-mailadres info@optiekelien.be of bel ons even op het nummer +32 9 310 48 70.

Sportbrillen zijn de perfecte oplossing

Voor onze brillenwinkel in Kruishoutem, kozen we bewust voor de vooraanstaande collecties van Rudy Project. De collectie sportbrillen van Rudy Project heeft voor elke indoor- en outdoorsporter een oplossing. Het frame is zeer licht en gemakkelijk af te stellen op het gezicht.

De glazen van de sportbrillen worden gekenmerkt door hun uiterst flexibel materiaal en hun vermogen om zich aan te passen aan de verschillende licht- en weersomstandigheden. De verkleurende glazen van deze sportbrillen zijn zeer prettig om te dragen in ons typisch Belgische weer.

Een sportbril op sterkte

Een sportbril op sterkte kan een oplossing zijn voor wie contactlenzen geen alternatief zijn. Wij zorgen voor de juiste corrigerende glazen voor je sportbril op sterkte. Afhankelijk van het model kan deze sterkte verwerkt worden in de glazen zelf of aan de hand van een binnenclip.

Zo heb je uiteindelijk nergens meer last van, niet van de zon en ook niet van ver- of bijziendheid. Het slijpen van de glazen voor jouw sportbril op sterkte kunnen we zelf doen door middel van de nieuwste slijptechnologie. Zo slijpen we tevens de glazen van onze multifocale brillen.

Persoonlijk advies

Wil je graag advies bij de keuze van je bril?

Informatie

Kerkstraat 5
9770 Kruishoutem
T: +32 497 74 49 90
Contacteer ons | Onze openingsuren

BTW: BE 0607.898.802

Volg ons

Disclaimer | Privacy Policy | Cookie Policy
©2024 - Optiek Elien