Zonnebrillen

Veel mensen vergeten het belang van goede zonnebrillen en het comfort dat deze te bieden hebben. Zonder zonnebril worden je ogen blootgesteld aan uv-straling en dat kan op korte en lange termijn schade aanrichten aan het hoornvlies, de ooglens en het netvlies. Daarom is een zonnebril zowel in de zomer als in de winter een onmisbaar item.

Onze merken

“Elegant, tijdloos, verfijnd, Belgisch.”
Een eigentijdse zonnebrilcollectie vol vrouwelijk raffinement en subtiele kleureffecten.
“Moderne elegantie”
Luxe zonder veel vertoon en raffinement tot in de kleinste details. Dit herenmerk biedt een chique look aan de hand van kwaliteitsproducten.
“Een zonnebril voor elke persoonlijkheid”
Laat de stralen van de zon jouw look versterken terwijl je geniet van de unieke charme van Binôche’s gloednieuwe zonnebrilcollectie.
“Lunetier français depuis 1880”
Het onafhankelijk familiebedrijf gebruikt haar knowhow om een kwaliteitsvolle zonnebrilcollectie neer te zetten vanuit de liefde voor creativiteit en passie voor de optiek.
“Prêt-à-porter”
Sinds 2009 maken brillen, modeaccessoires bij uitstek, deel uit van het assortiment van het prêt-à-porter merk Paul & Joe. Zeer vrouwelijke thema’s met een geklede uitstraling.
“Het meest comfortabele zonneglas – ter wereld”
Het dragen van een Serengeti is als het plaatsen van een hoogwaardige lens op je camera. Je merkt het detail, de scherpte en de kwaliteit van de wereld om je heen.
“Be unique”
Kleurrijke, architecturale creaties voor een opvallende zonnebrillook. Zonder in te boeten in kwaliteit, functie en design.
“Designed to support”
De kinderbrillen van Julbo zorgen voor een optimale bescherming en zijn 100% veilig. Gemaakt om onze oogappels te ondersteunen in sport en spel!

Zonnebrillen voor iedereen

Bij Optiek Elien in Kruishoutem kan je terecht voor dameszonnebrillen en zonnebrillen voor heren. Wij hebben een uitgebreid aanbod waar je zeker wel iets zal vinden dat naar jouw smaak is. Onze dameszonnebrillen en zonnebrillen voor heren vallen net als onze gewone brillen in de smaak van Waregem tot in Nazareth.

Onze collectie bevat gewone dameszonnebrillen en zonnebrillen voor heren, maar ook zonnebrillen op sterkte. Waaronder brillen van het gerenommeerde Amerikaanse merk Serengeti, dat al sinds 1982 zonnebrillen fabriceert.

Een ander merk met nog meer ervaring in het vervaardigen van dameszonnebrillen en zonnebrillen voor heren, is Julbo, waarvan wij enkele kinderzonnebrillen in onze rekken heb liggen. Dit merk werd in 1888 op de markt gebracht en staat dus zeker garant voor ervaring en kwaliteit.

Benieuwd welke bril jouw uitstraling boost, zodat je niet alleen goed ziet,
maar ook gezien wordt!

Heb je graag een zonnebril aangepast aan jouw sterkte?

Dat kan! De meeste van de modellen zijn hiervoor geschikt, met de nodige filter en coating mogelijkheden, voor een oplossing op maat!

Zonnebril op sterkte

Heb je graag een zonnebril aangepast aan jouw sterkte? Dat kan! De meeste van de modellen zijn hiervoor geschikt, met de nodige filter- en coatingmogelijkheden, voor een oplossing op maat. Wanneer je langskomt in onze brillenwinkel, kunnen we bepalen welke sterkte je nodig hebt en kunnen we de ideale zonnebril op sterkte voor jou maken. Het voordeel van een zonnebril op sterkte is dat je geen aparte zonwerende glazen op je gewone bril hoeft te zetten of lenzen hoeft te kopen.

Met een hippe zonnebril op sterkte kan je naadloos genieten van een fietstocht in volle zon door de prachtige Vlaamse Ardennen. Uiteraard kan je bij de keuze van dameszonnebrillen of een zonnebril voor heren rekenen op persoonlijk advies. Want naast de beschermende functie, is en blijft een zonnebril ook een belangrijk modeaccessoire voor dames en voor heren.

Bescherm je ogen

Elke dag word je, bewust of onbewust, blootgesteld aan uv-straling door de zon. Niet alleen je huid kan door uv-straling schade oplopen, maar ook je ogen zijn erg gevoelig voor de negatieve effecten van UV. Daarom is het cruciaal dat je een goede zonnebril met of zonder sterkte in je bezit hebt.

Maak een afspraak bij ons en wij helpen je aan de prachtigste dameszonnebrillen of de coolste zonnebril voor heren. Je kan ons bereiken op het telefoonnummer +32 9 310 48 70 of op het e-mailadres info@optiekelien.be.

Wij staan elke dag opnieuw klaar om je te helpen en je van het beste advies te voorzien.

Persoonlijk advies

Wil je graag advies bij de keuze van je bril?

Informatie

Kerkstraat 5
9770 Kruishoutem
T: +32 497 74 49 90
Contacteer ons | Onze openingsuren

BTW: BE 0607.898.802

Volg ons

Disclaimer | Privacy Policy | Cookie Policy
©2024 - Optiek Elien