Ontdek ons ruim aanbod contactlenzen

De huidige contactlensmarkt biedt veel mogelijkheden om nagenoeg iedereen de kans te geven lenzen te dragen. Bij mij kan je terecht voor daglenzen, tweewekelijkse lenzen en maandlenzen, dit voor zowel enkelvoudige lenzen voor ver, als voor multifocale lenzen. Deze laatsten zijn lenzen om zowel veraf, dichtbij als op beeldscherm te zien én zijn een openbaring voor velen!

Tal van voordelen

Contactlenzen bieden tal van extra mogelijkheden voor je zicht. Contactlensdragers hebben ten opzichte van brildragers geen last van regendruppels of damp, ervaren een grotere beweeglijkheid en in vele gevallen een scherper zicht.

Wissel af

Afhankelijk van je look, gemoedstoestand of activiteit, draag je een bril of lenzen. Je kan natuurlijk volledig overstappen op contactlenzen, maar vergeet niet dat er altijd een bril moet zijn om op terug te vallen. Ik geloof in een leven lang lenzen dragen mits de juiste omgang, onderhoud en afwisseling met een bril. Deze bepalen immers het draagcomfort en de gezondheid van je ogen.

Ook lenzen proberen?

Na het oogonderzoek gaan we van start met een proefset contactlenzen. Je leert de lenzen in- en uit te nemen. Zo kan je zonder zorgen starten met lenzen dragen.

Onze merken

Informatie

Kerkstraat 5
9770 Kruishoutem
T: +32 497 74 49 90
Contacteer ons | Onze openingsuren

BTW: BE 0607.898.802

Volg ons

Disclaimer | Privacy Policy | Cookie Policy
©2024 - Optiek Elien